Annonse


God start for Norsk Teleinfo

– Vi har mottatt en entydig positiv respons på Teleinfo. Markedsaktørene innser verdien av å kunne få tilgang til nøytral og oppdatert informasjon om markedet, sier leder Tore Aarænes i Norsk Teleinfo

– De aller fleste aktørene sliter i dag med å holde seg oppdatert på utviklingen i markedet. På operatørsiden har vi nå fem teleaktører, deriblant NetCom og ElTeleØst. På leverandørsiden er det foreløpig tre aktører i vår kundebase, men både Siemens Telecom og Nokia Telecommunications er med, sier han.

Fornøyd
– Vi er godt fornøyd med dette resultatet, Norsk Telecom har tross alt bare være i markedet i ca to uker, med et produkt som ennå ikke er ferdigstilt. Vi er i dialog med en rekke andre teleaktører, og jeg regner med at ytterligere 3-4 aktører tegner seg i løpet av et par uker. Etterhvert som vi nærmer oss utgivelsesdatoen – 15. juni – regner jeg med at vi nærmer oss 25-30 kunder totalt, sier Aarønes.

Her er det verdt å merke at introduksjonsperioden nå er over slik at abonnentene må betale henholdsvis 25.000 kroner eller 80.000 kroner hver for å få en av de to ulike rapportene. Det er de dyreste dybdeanalyserapportene det alt er solgt en del av.

Annonse


– Når får vi vite noe mer om TeleInfo-produktets utforming og innhold?

– Jeg regner med at vi i løpet av uken som kommer vil legge ut en nærmere beskrivelse av markedsanalysen og markedsrapporten på våre hjemmesider www.teleinfo.no.

IP-rapport
Det er nå klart at i tillegg til de normale analysene vil TeleInfo utgi en spesiell IP-rapport:

IP/Internettanalysen har som hovedmål å beskrive betydningen av utviklingen innen IP/Internett for det norske telekommarkedet. I deltakerpanelet har vi i skrivende stund Nortel/Bay, Cisco, Alcatel, Siemens Telecom og Nokia Telecommunications,- muligens vil panelet bli utvidet med ytterligere en eller to aktører. Her gir hver sin aktør sin IP-analyse, samordnet og styrt av TeleInfo.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse