Fusjonen1

Annonse


Kriger om plattform

Fusjonen1

Telia har valgt IBMs Tivoli for systemadministrasjon, og har store ambisjoner om et samarbeide med IBM.

– Vi skal bli Tivolis største konsulentpartner i Norden, sier adm. dir. Jan Åke Ekström ved Telia IT-Service.

Kaotisk
Telenor har tidligere valgt et konkurrerende system fra Computer Associates system – Unicenter. Investeringene beregnes til nærmere 800 millioner kroner. Bare et selskap innen Telia-konsernet bruker Unicenter. Det er Telia Infomedia, som valgte plattform ganske tidlig.

– Situasjonen blir kaotisk med tanke på at Telenor og Telia har planer om å tilby konsulenttjenester sammen i et felles selskap, melder Computer Sweden, og spør om en skal markedsføre Tivoli, Unicenter, eller begge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse