Tele2.tel logo

Annonse


Tele2 tviler på Telenor

Tele2.tel logo

I et brev fra Telenor Nett til Tele2 understrekes det at det er “avdekket feil” i støttesystemene for fast operatørforvalg som kan resultere i utsettelse i prøveperioden, melder Dagens Næringsliv.

Slipper prefiks
Etter vedtak i Post- og teletilsynet i fjor skal alle telefonibrukere som benytter andre operatører enn Telenor fra 1. juni slippe å slå fire sifre (prefiks).

Telenor er pålagt å legge forholdene til rette.

Annonse


Makter fristen
– Men det er ingenting som tyder på at vi ikke klarer tidsfristen, sier salgsdirektør Vegard Gjerde i Telenor Nett til Dagens Næringsliv.

Markedsdirektør Haakon Klæbo i Tele2 er overrasket over brevet og vil forsyne selskapets vel 150.000 telefonikunder med såkalte smartbokser for å sikre at deres kunder slipper å slå de fire sifrene når de skal ringe.

Økt trafikk i Sverige
Ledelsen i Tele2 legger ikke skjul på at regningen av støtteproduktet kan bli sendt til Telenor dersom det norske teleselskapet ikke klarer å legge forholdene til rette for fast forvalg innen tidsfristen.

Erfaringer fra Sverige viser at med fast forvalg økte trafikken i Tele2 med opptil 300 prosent, skriver Dagens Næringsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse