Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hamstret domenenavn

TELEGRAM: Amerikaneren Vincent Schiavone følte at han måtte ta del i den utrolige veksten rundt nettet. Derfor begynte han å hamstre domenenavn som begynte med tallet 4.

4Soccer.com, 4Financial, 4NewCars og 4LasVegas er noen av de utrolig mange adressene han har kjøpt. De skal alle inngå i hans nye portal – www.4anything.com.

På mandag, tre år etter at entreprenøren begynte å kjøpe domenenavnene, vil Schiavone offisielt lansere sin nye portal, skriver Nando Media.

Top Gun
Hos 4anything.com skal man kun finne det beste av det beste på nettet. Schiavone har uttalt at han tror brukerne vil være de som ikke vil ha obskur og bisarr informasjon fra nettet.

– Vi skal ikke gi brukerne det volumet av informasjon som finnes på nett. Vi går gjennom dette selv og gir brukerne det beste av det vi finner, sa Schiavone.

Ny generasjon
4anything.com skal konkurrere med giganter som Excite og Yahoo, men har troen på at de kan ta en del av markedet, og at de kan bringe noe nytt.

– Internett er bare i barndommen fremdeles, og vi vil lede an i den neste generasjonen med portaler, sa Schiavone på en internettkonferanse i San Francisco.