Nokia 8810

Annonse


Nokia satser dyrt

Nokia 8810

– Nokia oppgir ikke salgstall i delmarkeder som Norge, men vi er godt fornøyd både med volum og kroneomsetning i det norske markedet i første kvartal. Det har utviklet seg som forventet, sier Skandinavia-sjef for Nokia Mobile Communications, Sara Kullgren til ITavisen.

Motorola-påske
Motorola har scoret sterkt på å ha en rekke produkter i flere prisklasser på markedet på et tidspunkt da flere av konkurrentene hadde få nye produkter.

Påskekampanjene til operatørene har slått kraftig ut. Der var Motorola, Bosch og Siemens kraftig representert.

Annonse


– Hva er din kommentar til at Motorola har overtatt markedslederrollen i Norge?

– Det er basert på dine delvis ikke bekreftede tall og jeg vil ikke kommentere særskilte tall. Motorola har nok hatt gode produkter i volumsegmentene. Det overrasker ikke oss at Motorola er tilbake. Vi har satset sterkest i high end-markedet med bedre marginer, sier Kullgren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse