Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny konsernsjef i Telenor

TELEGRAM: Fra 1. mai i år vil konserndirektør i Telenor AS, Peter Pay (bildet), ta over som fungerende konsernsjef. Grunnen er at Tormod Hermansen skal konsentrere seg om fusjonen med Telia.

Pay, Peter ny

Konserndirektør Peter Pay vil fungere som konsernsjef i Telenor AS fra 1. mai. Fungeringen gjelder inntil videre, og opphører senest på det tidspunkt de to selskapene blir slått sammen.

Vil kjenne Sverige bedre
Hermansen skal bli konsernsjef for det fusjonerte selskapet, og får nå frigjort de sin tid slik at han forberede driften av det nye selskapet.

– Det er nå behov for en forsterket integrasjonsledelse for å kunne drive arbeidet med sammenslåingen fremover med nødvendig tyngde. Det betyr at jeg må tilbringe mer tid i Stockholm, slik at jeg også kan gjøre meg bedre kjent med både medarbeidere, næringsliv og samfunn i Sverige, sier Hermansen.

Baksaas fortsetter
Visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas fortsetter som ansvarlig for markedsområdet Norge, og vil rapportere til Pay i perioden.

Peter Pay har sittet i konsernledelsen i Telenor siden juli 1997, og vært ansatt i selskapet siden 1993, da som adm. direktør for Telenor Plus.

Stikkord: Mobil