Ericsson T28 (åpen)

Annonse


Mobilsamtale uten brudd

Ericsson T28 (åpen)

Har du Telia-abonnent og reiser mye mellom Sverige og Danmark er du kanskje lei av å bli avbrutt når det ene landets dekning ikke rekker lenger. Det er det slutt på nå. Betingelsen er imidlertid at du har tobåndstelefon, heter det i en pressemelding fra Telia.

Automatisk overgang
Når signalene fra Telias svenske GSM-nett blir for svake, går samtalen automatisk over til Telias GSM-nett i Danmark, og motsatt.

Denne nye muligheten kalles i teknikerkretser for seamless roaming, eller multioperatørsamtale.

Annonse


Først i verden
Ifølge Telia er selskapet det første i verden med å tilby denne teknikken mellom to land.

Multioperatørfunksjonen mellom Sverige og Danmark koster ikke Telias kunder noe ekstra. Dersom du har svensk abonnement og begynner en samtale i Sverige og avslutter den i Danmark, betaler du kun svensk takst for hele samtalen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse