Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telia må kutte prisene

TELEGRAM: Telia må kutte prisen for samtrafikk på sitt mobilnett med 20 prosent. Skjer ikke dette før 1. juni trues selskapet med en bot på 100 millioner.

Telia logo

Den svenske Post och telestyrelsen besluttet mandag at Telia må kutte prisene for samtrafikk med om lag 20 prosent. Grunnen er at tilsynet mener Telia har tatt med seg kostnader som ikke skulle ha vært med når de har beregnet prisene for samtrafikk.

Vil granske videre
Dette gjelder i første rekke kostnader til kundestøtte, markedsføring og salg.

– Vi regner med at vedtaket vil komme konsumentene til gode gjennom at det blir rimeligere å ringe til abonnenter med mobiltelefon, sier generaldirektør Nils Gunnar Billinger. Han lover at tilsynet vil fortsette med å granske prisene.

Stikkord: Mobil