Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Russere angriper USA

TELEGRAM: Proporsjonalt med NATOS økte krigsinnsats på Balkan, gjør russiske hackere stadig økte angrep rettet mot amerikanske, militære servere.

Hacker/bærbar (ny)

I løpet av den siste tiden er 5 forskjellige servere slått ut, og sporene peker mot Russland.

Alle midler
Amerikanske hackere har over en lengre periode demonstrert hvor usikre de amerikanske .mil-domenene er, ved å cracke en side og lagre den opprinnelige et annet sted, slik at intet skadeverk har skjedd.

Russerne er ikke like forsiktig, i og med at deres broderfolk nå er angrepet av en allianse med USA i spissen. Derfor har de russiske hackerne tatt i bruk alle midler i forsøk på å ødelegge informasjonen på disse serverne.

Guam til Washington
Følgende amerikanske servere er cracket den siste perioden: