Telefon (tegning)

Annonse


Gratistelefonen fortsetter

Telefon (tegning)

Gratistelefonen, som var først ute med å tilby nordmenn å ringe gratis mot å høre reklame, har 80.000 brukere, og satser på å styrke sitt tilbud blant annet ved å tilby gratis mobiltelefoni i løpet av året, heter det i en pressemelding fra Gratistelefonen.

Ingen nedtrapping
– Vi har ingen planer om nedtrapping. Vi står snarere foran en økt satsing som vil forbedre vår tjeneste. Derfor ønsker jeg Telenors brukere velkommen som brukere hos oss, helt gratis, sier adm. direktør Gisle Roll Ludvigsen i Gratistelefonen.

Målrettet reklame
Ifølge Roll Ludvigsen skiller Gratistelefonen seg ut fra Telenors “Ring Gratis”.

Annonse


– Alle Gratistelefonens brukere er registrert i vår database. Derfor kan vi fortelle annonsørene akkurat hvem som har hørt deres reklameinnslag, og en annonsør kan rette sin reklame for eksempel bare mot gutter under 20 år, eller forbrukere i et spesielt område i Norge, legger Roll Ludvigsen til.

Lokal og riks
Med Gratistelefonen ringer man gratis – både lokal- og rikssamtaler – mot å høre 10 sekunders reklameinnslag hvert 90. sekund.

Tilbudet er tilgjengelig i Oslo og Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Hedmark og Oppland. Brukerne her kan ringe til hele landet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse