Dell Optiplex

Annonse


Gratis superservice fra Dell

Dell Optiplex

Da Dell ble etablert i Norge i 1991, lanserte de også datamaskiner med 3 års garanti. Garantien omfattet dessuten 1 års gratis service på stedet, og 2 års gratis innsendelsesservice inkludert i prisen. Senere kom Compaq, HP og IBM med tilsvarende ordninger.

Servicemannen kommer gratis
– Nå utvider vi serviceordningen til 3 års service på stedet. Servicemannen kommer gratis på besøk senest i løpet av neste arbeidsdag, sier produktsjef Hans Seime hos Dell Computer til ITavisen.

– Vi kunne ikke gjort dette, uten at vi var trygge på at maskinene holdt høy kvalitet, sier Seime.

Annonse
Gjelder nettverksmaskiner
Den nye garantiordningen gjelder nye Dell OptiPlex-maskiner, inklusive skjerm og annen maskinvare som kjøpes fra Dell Computer.

OptiPlex-modellene er utstyrt med nettverkskort og beregnet på nettverksbruk. De leveres i en rekke konfigurasjoner med Pentium III, Pentium II eller Celeron-prosessorer.

Ett år gratis på Dimension
Dell gir også 3 tre års gratis service på stedet på sine Precision arbeidsstasjoner, men for de andre modellene er serviceordningen mindre omfattende. For Latitude og Inspiron mobil PC-er gjelder 1 års service.

Dimension enbrukermaskiner fikk 3 års garanti og 1 år på stedet i oktober i fjor. Å utvide på stedet-servicen til 3 år, koster en tusenlapp, pluss moms.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse