Annonse


Gates mister høyre hånd?

Samtidig som ryktene går om at USAs justisdepartement vil splitte opp Microsoft med tvang, hevdes det at Microsoft trues med å miste sin nest viktigste medarbeider, Nathan Myhrvold.

Gjort ham rik
Myhrvold er selskapets teknologiske leder, og har vært regnet som Gates høyre hånd siden han begynte i selskapet i 1986. Tiden i Microsoft har gjort ham rik, uten at hans formue kan sammenlignes med Microsofts stiftere Bill Gates og Paul Allen.

40 år gamle Myhrvold solgte nylig aksjer i selskapet for 626,31 millioner kroner, og skal ha opsjoner for 2,3 milliarder kroner. Ifølge telegrambyrået Reuters er Bill Gates andel i Microsoft verdsatt til over 687,42 milliarder kroner.

Myhrvold selv benekter ryktene. Microsoft har ikke kommentert saken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse