Hacker

Annonse


Beryktet hacker slippes fri

Hacker

Mitnick er kanskje den mest kjente av alle hackere. Hollywood planlegger allerede en film om ham.

Stjålet fra Microsoft?
Ifølge nyhetsmagasinet Time vil den 35 år gamle Mitnick erkjenne seg skyldig i tiltalen. Han vil da bli sluppet fri om ett år, men får forbud mot å bruke en datamaskin i tre år etter at han har sluppet fri.

Mitnicks sak skulle startet opp 29. Mars. Han har en siktelse som omfatter 25 punkter. Blant annet er han tiltalt for å ha være i besittelse av dokumenter stjålet fra store internasjonale konsern som Microsoft og Sun. Han er også tiltalt for 14 tilfelle av svindel.

Annonse


Arrestert flere ganger
Mitnick ble arrestert av FBI-agenter i 1995. Han hadde da vært på flukt i mer enn to år. Han ble arrestert fire ganger for hacking på 80-tallet, og har tidligere sittet i fengsel ett år for disse forholdene.

Han var løslatt på prøve i 1992, da han igjen ble tatt for hacking.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse