deskill.

Annonse


Telenor vil ha kontantkunder

deskill.

Telenor er allerede i gang med sin påskekampanje. En kampanje de håper skal bidra til flere kunder med kontantkort. Flere av telefonene som profileres i kampanjen selges i hvert fall med kontantkort.

Doblet kapasitet
Normalt sendes alle RingKontant-samtaler via en egen node (en slags RingKontant-sentral) i Telenors mobilnett. Før jul i fjor opplevde Telenor en enorm økning av kontantkortkunder, noe denne noden ikke taklet. Det skal ikke skje igjen.

– Nå har vi doblet kapasiteten for kontantkortkundene siden vi regner med en betydelig kundevekst i tiden som kommer, sier Elisabeth Hegg Gjølme i Telenor.

Annonse


Tobåndstelefoner
Årets påskekampanje retter seg også til brukere i områder det allerede er stor mobiltrafikk, i og med markedsføringen av tobåndstelefoner.

– Vi tilrettelegger for salg av telefoner som kan brukes både på 900- og 1800-nettet, såkalte tobåndstelefoner, sier Gjølme.

Subsidierer
Hvor mange nye abonnenter Telenor forventer å få på sin kampanje vil de ikke si noe om.

– Vi får vente å se til påskekampanjen er over før vi sier noe, fortsetter Gjølme.

De mobiltelefonene Telenor satser på i sin påskekampanje er først og fremst Siemens C25, Bosch Dual Com 738, Motorolas m3288 og Ericsson S868 – alle tobåndstelefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse