Dual-band m penger

Annonse


Telenor øker mobilsubsidier

Dual-band m pengerForusetningen er at du kjøper en av Telenor Mobil kampanjetelefoner. Dette er altså ikke noe genrell inbytteordning.

Påske, jul og sommer er høytider for mobiltelefonsalg, og årets påskerush ser ikke ut til å bli noe unntak. Telenor slår nå skikkelig på stortromma.

Subsidier
Normalt mottar forhandlere av mobiler en provisjon på noen hundre kroner for å selge abonnement med telefonen. Som en del av dette subsidierer også Telenor prisen fra produsenten.

I følge Informasjonsdirektør i Telenor Mobil Elisabeth Hegg Gjølme er mesteparten av påskerabatten i form av apparatstøtte, slik at forhandleren kan selge de ekstra rimelig. Telenor velger da å gi rabatter spesielt på tobåndstelefoner (dual band).

Dekning
– Grunnen til at vi går ut såpass hardt skyldes kapasitetsutvidelse i 1800 nettet.For å avlaste 900-nettet, er vi avhengig av å selge flest mulig dual band-telefoner, sier Gjølme

Annonse
Telenor, som har mer enn dobbelt så mange kunder som NetCom, har i lengre tid slitt med sprengt kapasitet i byene. Nå utvider de dekningen også i påskefjellet.

– Vi jobber nå med å klargjøre de mest trafikkerte ferieområdene som blant annet: Hemsedal, Gol, Geilo og Hafjell før turistene stormer til. Da hjelper det selvfølgelig at brukerne er utstyrt med dual band-telefoner, sier Gjølme til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse