Dell 450 MHz PC

Annonse


Stor dataauksjon i Oslo

Dell 450 MHz PC

Den store årlige vårauksjonen vil i år avholdes på Ellingsrud Skole i Oslo (Edvard Munchs vei 55). Dørene åpnes klokken 10:30, selv om selve auksjonen ikke starter før klokken 11:30. Samtidig vil det pågå et loppemarked som er åpent hele tiden. DAF regner med at auksjonen avsluttes rundt klokken 18:00.

Forskjellig tilstand
Foreningen opplyser at det på auksjonen vil bli solgt en stor mengde dataprodukter. Eksempler på auksjonsobjekter er datamaskiner, skrivere, terminaler, skjermer, PC-tilleggskort, diskettstasjoner, modem, programvare, bøker og mye annet spennende for datainteresserte.

Enkelte ting egner seg best for den som kan svinge en loddebolt, mens andre ting virker straks de får strøm. Auksjonarius vil gi opplysninger om tilstanden til hver enkelt vare før den går under hammeren.

Annonse


Varene må betales kontant eller med sjekk. Det er ikke noe salær for kjøper.

Gratis for barn
Inngangsbilletten inkluderer stor auksjonskatalog, og koster kr. 30,- for ikke-medlemmer og kr. 10,- for DAF-medlemmer.

Barn i følge med voksne kommer inn gratis. Det vil være salg av enkel mat og drikke i tilstøtende rom til auksjonslokalet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse