WebTouch One

Annonse


Telefonen kan vinne nettet

WebTouch OneBåde amerikanerne og tyskerne rangerte web-telefonen foran PCen, og på tredjeplass web-TV.

Nå skal det umiddelbart tilføyes at meningsmålingen ble utført av AC Nielsen på oppdrag for Alcatel – som selv snart lanserer et web-telefonprodukt: WebTouch One.

De 183 amerikanerne og de 180 tyskerne ble bedt om å vurdere nettopp Alcatels produkt opp mot et ikke navngitt web-TV-produkt og en PC med internettoppkobling.

Enklere?
Om lag en av de ti spurte mente en web-telefon var enklere å bruke enn de to andre. Men undersøkelse sier lite om “hva de brukte” de tre nettenheten til.

For uansett hva de forskjellige produsentene og leverandørene hevder så vil mangfoldet øke når det gjelder hvordan folk flest får tilgang til Internett.

Flere muligheter
På årets teknologimesse, CeBIT, i Hannover i Tyskland, lanseres nesten uttallige enheter som kan koble deg til Internett. Stadig flere prøver å koble en vanlig fjernsynsapparat via en ekstra internett-boks (web-TV). Men fortsatt har mange tro på hjemmedatamaskinen (PCen), som vårt primære tilknytningspunkt til nettet. Mobiltelefonprodusentene sier mobiltelefonen er morgendagens nettilkobling.

Og nå kommer også den avanserte telefonen: med skjerm, nettleser, e-post og muligheter for å lese kredittkort når du handler via nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse