Annonse


Tilbyr billig Internett

I en pressemelding bekjentgjør Webeasy Norge AS at de har startet formidling av ISP-tjenester (Internet Service Provider) for Wineasy AB. Wineasy er en av Sveriges største Internett-tilbydere, med kunder som Nokia, Andersen Consulting, ViaSat og Lindex.

Prismessig alternativ
–Vi er et profesjonelt alternativ til de store skandinaviske selskapene og er prismessig et alternativ både til amerikanske webhotell og små lokale leverandører, sier daglig leder og grunnlegger av Wineasy, Johannes Bertorp

Wineasy har vært ISP-leverandør siden 1994, og har i dag ca 5000 bedriftskunder.

Smelter sammen
– Vi tror det skandinaviske ISP-markedet snart kommer til å vokse sammen. Derfor er det gøy å være med på å bryte mark når en ser at store aktører som Telenor og Telia nå er i ferd med å gjøre det samme, sier daglig leder Leif Lindberg i Webeasy Norge.

Annonse


Billigere webhotell
– Sammenlignet med andre profesjonelle leverandører er Webeasys store fordel prisen vi kan tilby. Ser en på årskostnadene for webhotell på eget domene ligger Webeasy akkurat nå hele 80 prosent under det EUnet, Telenor og Tele2 tar for de samme tjenestene, sier Lindberg.

Les mer om: Annonse