Skjermdump

Annonse


Digital-TV for alle?

Skjermdump

Den digitale dekoderen vil koste 89 kroner per måned. I tillegg kommer et etableringsgebyr på 395 kroner, samt at man må binde seg til en leieavtale på minimum 12 måneder. Etter det står leietakeren fritt til å avslutte leieforholdet når som helst. Dette skriver Canal Digital i en pressemelding.

Fullt produktspekter
I følge Philips vil dekoderen håndtere hele produktspekteret til Canal Digital. BasisTV, full Elektronisk ProgramGuide, betal-TV, nisjekanaler, digitale musikkanaler og pay per view-tilbud om sport og filmer.

Leietakeren kan selv laste ned nye versjoner av operativsystemene.

Annonse


Bruk eksisterende antenne
De fleste eksisterende parabolantenner kan brukes sammen med digitale dekodere. Kostnadene for dem som allerede har et parabolanlegg blir dermed minimale hvis man ønsker å skifte til et digitalt anlegg.

De som ikke har et parabolanlegg får muligheten til å kjøpe en parabolantenne for noen hundre kroner og leie det øvrige utstyret.

Utfordrer Nokia
Philips nye dekoder vil supplere Nokia som til nå har vært alene om å tilby digitale dekodere på det norske markedet.

Så gjenstår det å se om 1999 virkelig blir det året da flere forbrukere heller skaffer seg digitalt enn analogt TV-anlegg, slik Philips og Canal Digital håper.