Gates, Bill NY2

Annonse


Stor sikkerhetsbug i Windows

Gates, Bill NY2

Det er ingen tvil om at Microsoft kjenner sine kunder, men det kan hende de kjenner dem litt bedre enn de burde. Selskapet har i hvert fall innrømmet at data som blir tastet inn under registreringen av Windows blir sendt videre til nettsidene til selskapet, melder Wired News.

Følger ikke brukeren
Etter innrømmelsen har selskapet nå lovet at de vil endre måten brukere er identifisert. General Manager Tim Sinclair i Microsoft fortalte at nettsiden ikke lenger vil ta imot ID fra maskinvaren.

Sinclair nektet allikevel for at tallene ble brukt til noe annet enn en tjeneste for kunden. Tjenesten ble visstnok bare benyttet til å overføring, lagring og til en referansetjeneste i produktdatabasen.

– Microsoft brukt ikke tallene for å “følge” en bruker gjennom et besøk på Microsoft.com, sa Sinclair.

Annonse