Empeg MP3-spiller (bil)

Annonse


MP3-spiller til bilen

Empeg MP3-spiller (bil)

Empeg Car vil ha en kapasitet på 2,1 giga og vil dermed kunne lagre 35 timer musikk. Empeg Car kan taes ut og inn av bilen og brukerne kan dermed enkelt laste ned MP3-filer fra PC-en via en USB eller seriell port, skriver CNET News.

Radio og MP3
Empeg Car Player bruker Linux som operativsystem. Den leveres med FM-radio, display, fjernkontroll, alle nødvendige kabler, utstyr til å feste den i bilen, og Windows-basert programvare for å laste ned MP3-filene.

Prisen i USA vil ligge på 999 dollar, altså mellom 7.000 og 8.000 kroner.

Empeg Car Player er designet for bruk i bilen, men den kan brukes overalt, ifølge CNET som siterer Empegs hjemmeside. Den kan brukes hjemme, i bilen, på hytta…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse