Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny forbedret Genie

TELEGRAM: Genie DB er en videreutvikling av Philips’ toppmodell. Den store nyheten er at telefonen nå kommer i tobånds versjon (dual band).

Philips Genie DB

Den nye Genie DB veier bare 99 gram og volumet er bare 99 kubikkcentimeter (full drift med standard batteri), ifølge en pressemelding fra Philips. Genie DB har fire fargekombinasjoner. Sort, metallisk mørkegrå, metallisk mørkeblå og gylden stil.

Talegjenkjenning
Genie DB har fortsatt Voice Dial, som tillater ti nummer å bli lagret i telefonen, og oppkall kan bli foretatt ved ganske enkelt å si navnet til den personen man ønsker å ringe til.

Dette forenkler ikke bare prosedyren for å ringe, men øker også sikkerheten med bruk av mobiltelefon i bil.

Personlig planlegger
Ved å bruke telefonens hurtigtaster, kan Genie DB bli en personlig telefon ved at man kan programmere de mest brukte nummerne eller funksjonene i minnet for å tilpasse eierens preferanser.

Genie DB har en innebygget klokke og har også en nyttig personlig planlegger med funksjoner slik som dagbok og oppgavelister for ulike gjøremål.

Tale- og standbytid
Standard vibrasjonsbatteri sørger for opptil 130 timers standbytid og opptil 120 minutters samtaletid. Disse tidene kan bli fordoblet ved bruk av et høykapasitetsbatteri.

For bruk på GSM 1800-nettverket er Genie DB tilpasset CPHS. En passende anvendelse av CPHS er ALS (Alternative Line Service) som kan skaffe sluttbrukere to linjer, en profesjonell og en personlig, som igjen betyr to talepostkasser og muligheten for å få tilsendt to fakturaer.

Stikkord: Mobil