Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MRT lanserer overvåker

OSLO: Fredag lanserte adm. direktør David S. Hauger (bildet) i MRT micro ASA sin nye produktfamilie «Intelligent Observer» på det norske markedet.

Hauger, David S.

Ifølge Hauger lanseres Intelligent Observer på et tidspunkt hvor verden for alvor har fått opp øynene for fordelen ved digital bildehåndtering sammenliknet med dagens analoge løsninger.

Skal snu resultatene
Stikkord for de nye produktene er bedre bildekvalitet, nye muligheter innenfor kommunikasjon og nye lagringsmuligheter. Produktene skal være med på å snu underskudd i 1998 til overskudd.

– Sikkerhetsindustrien har begynt på en omfattende prosess med å gå fra analoge løsninger til digital bildebehandling, sier David S. Hauger i MRT micro.

Tre produkter
Intelligent Observer-familien omfatter tre digitale overvåkningsprodukter som består av Mobile Guard, Observer/Eye og Observer/AI (Analog Interface).

Observer/AI gjør det mulig å konvertere videosignaler fra analoge kameraer til digitale signaler. Observer/Eye er et robust, digitalt kamera som dekker behov innenfor alt fra overvåking til markedsføring, mens Mobile Guard er en bærbar overvåkningsløsning. Løsningen inkluderer et PC-kort for bærbare PC-er som gjør videoopptak enkelt ved hjelp av de fleste standardtyper videokameraer.

Styrker sin posisjon
– Lanseringen av Intelligent Observer-familien vil bidra til å styrke vår posisjon som leverandør av digital billedhåndteringsutstyr til sikkerhetsindustrien og andre næringer som har behov for videoopptak, lagring, formidling og håndtering av høykvalitets bilder, sier Hauger.

MRT micro utvikler og leverer løsninger for digitale videoopptak og behandling til Fortune 1000-selskaper og offentlige institusjoner over hele verden.

Selskapet har hovedkontor i Florida, men driver også salg, distribusjon, forskning og utvikling fra sitt kontor i Oslo.