ICQ

Annonse


Utfordrer Microsoft og Yahoo

ICQ

I løpet av kun to år har den populære chat-klienten ICQ skaffet seg nesten 30 millioner trofaste brukere verden over. Fram til ICQ ble kjøpt opp av America Online (AOL) i fjor høst, var ICQ mest opptatt av vekst. Nå begynner AOL å kreve avkastning.

Integrert kanal
I dag bruker surfere ICQ kun til å kommunisere online med venner og bekjente. Fordelen kontra epost er at du kan se om din kollega eller venn er på nett, således kan han svare med en gang. Du kan også spille sjakk, backgammen eller drive andre sysler i realtid.

Nå kan du også søke etter informasjon på nettet, i tillegg til å få nyheter og andre portaltjenester. ICQ vil også integrere ulike verktøy for IP-telefoni og talebeskjeder.

Annonse


Aukjoner med ICQ
ICQ planlegger å skape avkastning gjennom reklameksponering og transaksjonsgebyrer ved e-handel. Selskapet planlegger også å tilby auksjoner til medlemsbasen.

Her kan du laste ned ICQ: www.mirabilis.com