Whistler InterJet

Annonse


Tusenkunstner på Internett

Whistler InterJet

VPN gir medarbeiderne mulighet til å bruke bedriftens nettverksressurser enten de jobber fra hjemmekontoret eller er på tjenestereise.

Kontor hjemmefra
InterJet gir sikker kommunikasjon mellom en PC og bedriftens eget lokalnett via Internett. Via InterJet kan brukeren lese sin egen e-post, hente dokumenter og bearbeide dem på vanlig måte, bruke bedriftens intranett, samt bruke applikasjoner som om man befant seg på hovedkontoret.

Hastigheten er avhengig av forbindelsen til Internett fra så vel PC som InterJet.

Annonse


Ideelt for SMB?
Også små og mellomstore bedrifter er avhengig av effektiv og sikker kommunikasjon med andre. InterJet dekker dette behovet på en rimelig måte, hevder Telenor Nextel. Den krever ingen spesielle forkunnskaper for å få i gang.

Løsningen er basert på Microsofts VPN og det brukes en sikker, kryptert forbindelse (PPTP) mellom brukerens PC og bedriftens lokalnett. InterJet har støtte for fire samtidige brukere.

Lokal takst
Telenor understreker at ved å bruke et Telenor internettabonnement vil man kun betale lokaltakst over hele Norge. Ved hjelp av et Telenor globetrotterabonnement vil man kunne ringe Internett med lokaltakst i 50 land over hele verden.

I tillegg til å gi alle brukerne adgang til nettet, vil InterJet også kunne fungere som en webserver for presentasjon av bedriften. Den kan fungere som en intranettløsning for publisering av bedriftsinterne nyheter og den vil gi alle medarbeiderne tilgang til egen e-post.