Linløkken, Geir

Annonse


Gratis aksjeråd over nettet

Linløkken, Geir

websidene kan du få en analyse av samtlige selskap på Oslo Børs helt gratis, samt en oversikt over estimerte selskaper på vei opp og en liste over de på vei ned.

Ikke ønsketenkning
Med turbulente tider globalt, kan det virke som behovet for forutseenhet og kunnskap om trender i markedet ikke kjenner noen grenser.

Mange har frem til nå avfeid teknisk analyse som overtro og ønsketenkning. Men med stadig mer komplekse regnestykker, formler og tonnevis av tallinformasjon, har forskeren Geir Linløkken nådd stadig flere med budskapet om at teknisk analyse er en god indikator på bevegelser i aksjemarkedet.

Annonse


– Teknisk og fundamental analyse bør gå hånd i hånd svarer Linløkken på spørsmålet om at dette er å overlate sparebøssa til avguder og overtro. – Mange har nok disse bildene enda, men faktum er at i forhold til min tidligere jobb på FFI, bruker vi faktisk mer naturvitenskapelige metoder her.

Best i verden
Investtech AS er et lite selskap, stiftet av Linløkken selv. Med seg har han 3 andre med forskning- og matematikkbakgrunn. Fra sin beliggenhet på forskningsparken Campus Kjeller like utenfor Lillestrøm sentrum, kan det synes fjernt at disse skal kunne ha noen mulighet i kampen mot de større aktørene verden over.

Firmaet er allikevel svært ambisiøst og ønsker intet mindre enn å bli best i verden på mønster- og trendgjenkjenning i finansielle tidsserier.

Strengt hemmelig
Grunnmuren er lagt i en metode matematikeren og høyskolekandidaten holder strengt hemmelig.

Nå mates systemet med historiske kurser og daglige sluttkurser og varslene kommer i det samme øyeblikk en trend brytes eller en skulder dukker frem.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse