Linuxmiljø

Annonse


Linux går ut mot Microsoft

Linuxmiljø

Windows leveres sammen med utstyret når man kjøper ny datamaskin. Systemet inngår så å si i prisen. Det går imidlertid an å få pengene tilbake hvis du ikke ønsker å bruke Windows, men det er en treg og vanskelig prosess.

Demonstrasjoner verden over
Derfor demonstrerer Linux-brukere i Silicon Valley, New York, Los Angeles, Japan, Frankrike, New Zealand, Belgia og Nederland mot Microsoft i dag, melder det svenske tidsskriftet MikroDatorn.

I Microsofts lisensavtale heter det nemlig at den som ikke liker lisensavtalen og ikke ønsker å bruke Windows kan få pengene sine tilbake. Dagens demonstranter ønsker at Microsoft skal ta sin egen avtale alvorlig. De hevder at de representerer Linux-brukere over hele verden som er tvunget til å betale for Windows til tross for at de ikke bruker systemet.

Operativsystemet Linux er som kjent gratis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse