Amundsen, Bjørn

Annonse


Telenor utvider 1800-nett

Amundsen, BjørnDermed har Telenor Mobil åpnet sitt 1800-nett i fem norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og nå sist: Kristiansand. Konkurrenten NetCom har ennå ikke åpnet noe 1800-nett.Øker kapasiteten
– Vi øker kapasiteten i Kristiansand sentrum, Kvadraturen, men 30 prosent. Samtidig dobler vi kapasiteten når det gjelder innedørs dekning på hotellene Calledonien og Ernst, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Mobil.Amundsen hevder at Telenor ikke hadde kapasitetsproblemer i sørlandsbyen per i dag, men at denne økningen var nødvendig å gjøre før kommende sommer.Også Nord-Norge
Telenors dekningsdirektør kan avsløre at de vil åpne GSM 1800 i to nye byer før sommeren. En av disse er Tromsø, som kan ha 1800-dekning til påske.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse