Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Visma til sjøs

TELEGRAM: SpecTec AS, et heleid datterselskap av Visma ASA, har inngått rammeavtale med Höegh Fleet Services for oppgradering av databasert vedlikeholdssystem for 40 skip som opereres av Höegh Fleet Services.

Dette skriver SpecTec i en pressemelding.

AMOS for Windows håndterer styring av vedlikehold og innkjøp ombord i skip med automatisk overføring av informasjon til driftsorganisasjonen i land. Leveransen til Höegh Fleet Services vil videre ha integrasjon mot Shipnets innkjøps og regnskapssystem.

AMOS vil bli benyttet for å effektivisere, bedre oversikten over driften av skipene og forenkle rutiner i driftsorganisasjonen.

– Kontrakten er derfor viktig og befester SpecTec´s posisjon som verdens ledende leverandør av IT løsninger for drift av skip, melder selskapet.

Annonse