spinning e-mail

Annonse


Gratis Fax via internett

spinning e-mailEr du lei av å løpe mellom datamaskinen og fax’n ?To selskaper tilbyr nå gratis faxtjenester via nettet.

Mail blir fax
Fax4free.com lanserer i disse dager et tilbud om å sende fax fra hele verden til USA. Ved å gå inn på hjemmesiden, kan du klippe og lime in tekst. Etter at faxen er sendt, får du en email i retur som forteller om resultatet.

Selskapet skal leve av reklameinntekter fra annonser i rammen på faxpapiret.

Et amerikansk nummer
Justfax, er en leverandør av faxutstyr (hardware og software), lanserer i disse dager tjenesten efax.com. Her mottar du et gratis fax-nummer i Chicago, hvis du registrer deg. Denne tjenesten videresende faxer til din mailadresse. Mailen du mottar, i tillegg til selve innholdet i faxen, kommer selvfølgelig med hyperlinker fra ulike annonsører.

Annonse


Når du er på reisefot slipper du for eksempel å avhenge av fax-maskin på hotell, men kan motta faxen rett på desktopen.

Her kan du sende og motta faxwww.fax4free.com www.efax.com