Annonse


Alle vil ha DPH-studenter

Tirsdag ettermiddag ventes 500 IT-studenter fra DPH-skolene i Oslo og Bærum å strømme til messen. Der sitter taleføre personal- og rekrutteringskonsulenter fra nærmere 30 firmaer, klare til å erobre de beste IT-hodene.

Sikler etter folk
Messa er bemannet med headhuntere fra konserner som Storebrand, Telenor og Posten, konsulentfirmaer som Anderson Consulting, WM-data, Mandatum og Cap Gemini, IT-bedrifter som Silicon Graphics og Merkantildata, og rekrutteringsfirmaer som Manpower, BI Recruting og Target Exceutive Search.

3500 ledige jobber
– 95 prosent av IT-kandidatene våre går ut med jobb, sier markedssjef Steffen Bang ved DPH. Han siterer videre Telecom Revy som nylig meldte at Arbeidsmarkedsetaten hadde registrert 3500 ledige IT-stillinger.

– Bedriftene slåss for å få de beste IT-folkene, sier Bang.

Annonse


Han mener at jobbmessen er en effektiv måte til å profilere seg og knytte kontakter, både for bedrifter og studenter. Messa gir dessuten studentene en sjanse til å vurdere jobbmarked, muligheter og tilbud.

Kantina ble for trang
Det er tredje året på rad at studentrådet ved DPH Bærum arrangerer jobbseminar. Tidligere fant messen sted i kantinen i lokalene på Bekkestua, men den er forlengst for liten. Derfor er jobbmessen flyttet til Galleri Oslo.

DHP er Norges største IT-høgskole med 2000 studenter på skolestedene Bergen, Bærum, Oslo og Stavanger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse