Annonse


PC-Systemer ut mot de store

Den nye versjonen av økonomisystemet Rubicon lanseres nå med et totalintegrert webgrensesnitt. Det nye formatet skal være mer brukervennlig, samt redusere opplæringskostnader ved å gjøre systemet lettere tilgjengelig for flere ansatte i en bedrift, melder selskapet til Oslo Børs.

Utfordrer SAP og Agresso
Alle vil ha en bit av det voksende ERP markedet, og PC-Systemer har store ambisjoner. De lar seg ikke skremme av store aktører som Agresso og SAP.

– Vi har bestemt oss for å lede utviklingen av Internett-baserte økonomi- og administrasjonssystemer. I oktober lanserte vi kjernen i denne strategien, Rubicon Global, som markedets første og foreløpig eneste Internett-baserte økonomi- og administrasjonssystem. Med nytt brukergrensesnitt i Rubicon 9 beviser vi at vi også investerer vesentlige ressurser i å bringe våre eksisterende brukere videre i utnyttelsen av moderne teknologi, sier utviklingsdirektør Per A. Boasson i PC-Systemer.

Annonse