Annonse


Internett-krig i Norge

De tre selskapene skriver i en pressemelding at Icon Medialab vil allerede fra første stund gå rett i strupen på NMS. Her skal det bli kamp om markedsandelene!

Det nye selskapet vil bli Norges nest største Internett-byrå.

Stockholm er hovedsetet
Internasjonalt teller Icon Medialab nesten fire hundre ansatte, og hevder å være Europas ledende rådgivnings- og produksjonsselskap for nye medier. Selskapet er etablert over hele verden, med hovedsete i Stockholm.

Selskapet regner med å ha arbeid til omtrent 50 medarbeidere i Norge. Dermed regner de også med å være i stand til å påta seg de mest krevende og største utviklingsprosjektene.

Annonse


Icon Medialab vil også kunne tilby det de selv kaller ”et sterkt, internasjonalt fagmiljø innenfor rådgivning, design og utvikling”.

Utfyller hverandre
Icon Medialab valgte Arakano, Intergate og Neo Interactive fordi de tre selskapene utfyller hverandre:

Arkano er blant Norges fremste på Investor Relations og selskapspresentasjon på Internett, mens Intergate sitter med solid teknologikompetanse på databasedrevne intra-, inter- og extranettløsninger. Neo Interactive er blant landets fremste selskap innenfor konseptutvikling på Internett.

Alle disse selskapene skifter altså navn til Icon Medialab AS og blir en del av det svenske konsernet. Sammenslåingen er et faktum fra 1. februar 1999.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse