Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gode tall for Avenir

OSLO: Avenir-konsernet hadde et overskudd på 15 millioner kroner av en omsetning på 94 millioner i siste kvartal i fjor. Totalt hadde selskapet en omsetning på 304 millioner kroner i fjor.

– Som følge av fisjonen fra Sysdeco Group er en sammenligning av balansetall mot 1997 lite relevant, heter det i en melding fra selskapet.

Fortjenesten per aksje var 0,55 kroner i fjerde kvartal i fjor mot 0,10 i samme kvartal året før.

Underskudd i England
I England måtte selskapet tåle et underskudd på 14,6 millioner kroner, mens en bare kunne notere seg for 19,9 millioner kroner i driftsinntekter. Da gikk det bedre i Norge.

Der kunne en notere seg for 54,7 millioner i driftsresultat etter driftsinntekter på 271 millioner kroner. Konsernet som helhet kunne melde om 35,8 millioner kroner i driftsresultat etter inntekter på 304,4 millioner kroner.

Fusjon på gang
Det er også inngått en avtale om fusjon mellom Avenir og det bergenske selskapet Bits (Bergen IT Senter AS). Denne fusjonen er ventet gjennomført i mars.

BITS utfører de samme typer konsulenttjenester som Avenir. Selskapet har styrket seg i Bergen etter at de tidligere fusjonerte med Unic Consulting. Disse to selskapene blir nå Avenir Vest. Bits sysselsetter i dag 35 personer.

Annonse