Christian Ruud (I 888)

Annonse


Ny Ericsson verdenstelefon

Christian Ruud (I 888)

Telefonen er kommersielt tilgjengelig fra uke 6 i 1999.

Identisk med SH 888
– Med unntak av at denne telefonen kommuniserer på 1900-nettet i stedet for på 1800-nettet er dette en tro kopi av SH 888 som er Ericssons profftelefon, sier produktsjef Sindre Torp i Ericsson Norge til ITavisen.

Ifølge målinger gjort av ITavisen veier SH 888, 191 gram med standardbatteri.

Annonse


For de reisende
Telefonen må ikke forveksles med Ericssons tidligere annonserte 5-bånds verdenstelefon som er ventet til sommeren. Den telefonen vil ha en form og vekt som ikke skiller seg særlig mye fra Ericssons lettvektstelefon GF 788 (137 gram).

– En stor andel av våre kunder reiser mye, og USA er blant de landene som blir hyppigst besøkt. For å sikre de reisende effektive og enkle kommunikasjonsløsninger lanserer vi nå World I 888, sier direktør Arne Skilhagen i Ericsson Mobile Communications AB Norway i en kommentar.

Èn telefon – fem kontinent
De fleste steder i verden kan du uten problemer kommunisere med en vanlig GSM-telefon. Problemet er at disse er ikke tilpasset GSM 1900-nettet som benyttes i USA, Canada og Chile.

– Tidligere måtte du kjøpe, leie eller låne en annen mobiltelefon når du skulle reise til USA, Canada eller Chile. Det trenger du ikke lenger med den nye telefonen fra Ericsson som skifter automatisk mellom GSM 900- og 1900- nettet, forteller Skilhagen.

Ingen kabler
Den nye Ericsson-telefonen har innebygget modem, og kan kommunisere trådløst med din bærbare PC. Da slipper du å ha med deg kabler eller lete etter kompatible telefonkontakter når du er ute og reiser.

World I 888 er også utstyrt med fem ulike elektriske kontakter slik at du kan lade mobiltelefonens batteri uavhengig av hvilket strømnett som benyttes.

Flere telefonnummer
World I 888 har også muligheten til å ha to separate telefonnummer med tilhørende regninger, slik at du kan skille jobb- og privatsamtaler.

Man kan også sette opp telefonkonferanser med opp til fem personer uansett hvilken verdensdel du besøker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse