Bremnes Kari

Annonse


Bremnes vant Telenor-pris

Bremnes Kari

Prisen Grenseløs kommunikasjon deles ut hvert år og er på 100.000 kroner.

Tusenkunstner
– Hennes kunstneriske produksjon spenner over et stort register, heter det i en pressemelding fra Telenor.

– For øvrig legges det stor vekt på kvaliteten i Kari Bremnes kunst, samt det faktum at hun opererer som både tekstforfatter, komponist og utøver og foretar “grensesprengende” blandinger av genre og stilarter.

Annonse


I tråd med satsing
Konserndirektør Heidi Kvervik i Telenor sier det slik:

– Kari Bremnes viser hvor godt sang og musikk kan fungere som kommunikasjonsmiddel og valget av henne som prisvinner er derfor helt i tråd med Telenors kultursatsing.

– Kommunikasjon utgjør jo kjernen i Telenors virksomhet. Vi snakker ofte om grenseløs kommunikasjon som noe som forener mennesker og virksomheter uavhengig av geografiske og organisatoriske skillelinjer, sier Kvervik videre.

På turné
Som for virkelig å understreke kommunikasjonsaspektet og det grenseløse i sin kunstneriske virksomhet er Kari Bremnes nå på en landsomfattende turne med forestillingen om den legendariske rallarkokka Svarta Bjørn.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse