Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stort pluss for Ericsson Norge

OSLO: Ericsson Norge fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i 1998, mot 74 millioner i 1997. Foreløpige tall viser at omsetningen økte med 11 prosent fra 1,9 milliarder i 1997 til 2,1 milliarder kroner i 1998.

– I år har vi lykkes med å øke volumet uten å øke kostnadene, og dette har gitt oss gode marginer. Resultatet skyldes i hovedsak eksportmarkedet og at vi har gjennomført et strengt internt kostnadsprogram, sier administrerende direktør Steinar Tveit i Ericsson AS.

Tallene for Ericsson AS gjelder før konsolidering av tall for andre Ericsson-selskaper i Norge.

Konsernets resultater
Ericsson-konsernet offentliggjorde også sine resultater torsdag 28. januar.

Omsetningen ble på 184,9 milliarder kroner, med et resultat for skatt på 18,3 milliarder, en økning på henholdsvis 10 prosent og 6 prosent fra 1997.

Stikkord: Mobil