Ericsson T28 (åpen)

Annonse


Ericsson med ny topptelefon

Ericsson T28 (åpen)

Selv om T28 har nytt design og får et større 3-linjers display, har den likevel klare likhetstrekk med dagens minste telefon, GF 788, som veier 139 gram.

– T 28 er den første i en helt ny serie mobiltelefoner som Ericsson vil lansere i tiden fremover. I tillegg til at den er liten og har lav vekt, har den en rekke nye funksjoner innebygd, sier presseansvarlig Peter Bodor i Ericsson Mobile til ITavisen.

Spill på mobilen
Av de nye funksjonene finner vi blant annet stemmeaktivisert oppringning, automatisk verdensklokke, to innebygde spill og et aktivt ”flipplokk” som gjør at du kan starte og avslutte en samtale ved å åpne lokket.

Annonse


Navigeringen er også gjort enklere ved at telefonen har ikoner, intuitive hjelpetekster og hurtigtaster.

Skrur opp lyden i trafikken
Telefonen har også innebygd intelligente funksjoner som gjør at den blant annet automatisk registerer at den brukes i bilen og dermed øker styrken på ringesignalet slik at du kan høre det gjennom trafikkstøyen.

Likeledes sørger telefonen for automatisk viderekobling til et annet nummer når du setter mobiltelefonen i laderen på skrivebordet.

T28 vil få 4,5 timers taletid og opp til 200 timer standbytid. Den støtter også funksjonene som er bygd inn i GSM fase 2+.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse