Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere hos Telia

OSLO: Telia Norge og adm. direktør Bjørn Formo (bildet) holder løftet om å være en «ansvarlig konkurrent» inntil Telenor-fusjonen er i boks. Nå setter også Telia teleprisene ned i Norge, som svar på Telenors prisjusteringer.

Telia
I en pressemelding hevder Telia fortsatt å være den beste totalleverandøren på telefoni i Norge i hvert fall for bedrifter. De begrunner dette med at abonnement for bedrifter blir 18 prosent billigere hos Telia enn hos Telenor.

Fra 1. februar
Mens Telenor venter helt til 25. mars med å øke abonnementsprisen og senke samtaleprisene, så foretar Telia sine justeringer allerede fra februar av.

Abonnementsprisen for bedriftsmarkedet senkes.

– Dette kommer i tillegg til at vi gjennomfører en generell prisnedsettelse på både lokal og internasjonal trafikk, sier adm. direktør Bjørn Formo.

Største lokalsoner
Også etter Telenors varslede prisjustering, vil Telia Norge ha de største lokalsonene, hevder det ennå svenskeide teleselskapet.

Telia hevder at deres store lokalsoner i dag gir inntil 52 prosent rabatt til norske forbrukere, i forhold til tilsvarende samtalepriser hos Telenor.

– Vi kommer fortsatt til å fremstå med det beste telefontilbudet totalt sett, sier adm. direktør Bjørn Formo, som varsler at flere detaljer om de nye prisene vil bli kunngjort om kort tid.

Stikkord: Mobil