Mondial ML808

Annonse


Ny mobil med data til Norge

Mondial ML808

Mobiltelefonen, som er produsert i Hong Kong og utviklet i Frankrike, har en såkalt ekte dataløsning. Den har med andre ord direkte tilgang til faks- og datatjenester uten PCMCIA-kort, og spesiell programvare. Alt du trenger er en PC eller lommedatamaskin med standardriver for modem (Hayes).

Kobles til data
Importøren i Norge, Egil Kvaleberg, fattet interesse for telefonen fordi han var interessert i en mobil som kunne kobles til data uten noe “tøys”.

– Jeg ville at det skulle virke på Linux, som blir mer og mer vanlig, sier Kvaleberg som har vært i databransjen i 15 år.

Annonse
Mondial ML 808 kan tilkobles data akkurat som et vanlig modem. Det har ikke noe å si om din bærbare stasjon er basert på Mac, PalmPilot, Psion, Windows, Linux eller Dos.

Inkludert handsfree
Prisen på telefonen vil ligge på omkring 3.500 kroner i butikken inkludert handsfree øreplugg og mikrofon, lader og lettvektsbatteri. Veske medfølger også.

Mobiltelefonen, som leveres i krom, veier 190 gram med batteri. Den har 40 timer lyttetid og opp til 150 minutter taletid. Telefonens dimensjon er 130mm x 50mm x 20mm.

ITavisen vil teste telefonen og gi deg resultatet senere.

Les mer om Mondial: www.kvaleberg.no/mondial/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse