Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vurderer Telenor-partnere

OSLO: Samferdselsminister Odd Einar Dørum (bildet) hevder at han vurderer flere ulike alternativer i forbindelse med delprivatisering av Telenor. Foreløpig vil han verken bekrefte eller avkrefte om Telia er den mest aktuelle fusjonspartneren.

dørumsiden
Samferdselsministeren har i dag, tirsdag, sent ut en meget kortfattet pressemelding i anledningen flere mediaoppslag om at Telenor og Telia igjen er i fusjonssamtaler.

– Vurderer flere
– Samferdselsdepartementet vurderer ulike alternativer i forbindelse med delprivatisering av Telenor. Spekulasjoner i media om hvilke alternativer som vil bli foretrukket, kan jeg av prinsipielle grunner ikke kommentere, sier samferdselsminister Odd Einar Dørum i en kommentar i forbindelse med ulike mediaoppslag om delprivatisering av Telenor.
Stikkord: Mobil