Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Janco studerer IP-telefoni

OSLO: Gunnar Evensen i Janco Multicom, som er ansvarlig for selskapets telekomsatsing, forteller at Janco følger nøye med på hva som skjer på IP-området, men har ikke planer om å lansere IP-telefoni med det første.

Janco satser på å oppgradere dagens kabelnett de neste tre årene til så høy standard at de kan tilby teletjenester til sine 322.000 kunder.

Lanserer teleløsning
De starter i disse dager en markedstest på vanlig telefoni, og vil snart gå ut med informasjon til sine abonnenter. De vil da lansere en komplett teleløsning. Dette er et tilbud som i første rekke er rettet mot privatkunder.

Men selskapet vil i løpet av året også lansere tilbud til bedriftsmarkedet og er i ferd med å legge kabel til områder med flere bedrifter.

– Utviklingen går fort når det gjelder IP-telefoni. Men vi vil vente til teknologien blir bedre og vi kan garantere service og kvalitet. Men når det skjer vil vi være i stand til å tilby et nettverk med en kraftig kapasitet, sier Evensen.

Stikkord: Mobil