when.com

Annonse


Gratis 7. sans på nettet

when.com

Ifølge nyhetstjenesten ZDNN lanserte både When.com og Schedule Online nettbaserte avtalebøker forrige uke, mens Jump Network slipper sin tjeneste denne uken.

En elektronisk avtalebok på nettet kan utnytte og kobles til informasjon som allerede finnes på nettet, selv om ikke alt er relevant for norske forhold.

Automatisk melding
Akkurat som portalene SOL, Excite, Start og Yahoo, kan de nettbaserte avtalebøkene inneholde nyheter, værmeldinger og horoskop som er tilpasset dine interesser.

Annonse


When.com, som i løpet av en måneds tid skal integreres med Netscapes Netcenter, kan for eksempel automatisk registrere nye plater fra favorittbandet ditt, og registrere det i kalenderen.

Nyttig for idrettslaget?
PlanetAll, Appoint.net, Dataferret og Remind-U-Mail, er også slike nettbaserte avtalebøker. ScheduleOnline fra Jintek tilbyr imidlertid avtalebøker og adresseregistre for grupper (f.eks. prosjektgrupper), eller medlemmer av forskjellige organisasjoner.

Systemet fungerer omtrent som Lotus Notes og Microsoft Exchange, men kan tas i bruk uten lokalnett og egen systemadministrator. Dette må da være kjempesmart løsning for idrettslag og andre foreninger?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse