2000-klokke.gif

Annonse


Parkeringstrøbbel i år 2000

2000-klokke.gif

– Parkeringsproblemet var et av de mer kuriøse utfallene av vår nitide kartlegging, testing og oppgradering av mikrochips, datamaskiner og programvare foran tusenårsskiftet, sier prosjektleder Per Olav Nilsen i år 2000-arbeidet i Trondheim kommune til Aftenposten.

Lukter vondt
Det er et større problem at 110-sentralen for varsling av brann i Sør-Trøndelag må skiftes ut, og at byens største kloakkrenseanlegg foreløpig ikke tåler år 2000. Dette siste problemet kan føre til at kloakken blir sendt urenset ut i Trondheimsfjorden fra årsskiftet.

– Alarmsentralen var gammel og skal skiftes allerede i februar. Det er imidlertid overraskende at styringsanlegget for Ladehammeren renseanlegg, som ble bygget så sent som i 1992, ikke er forenlig med år 2000, sier Nilsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse