Annonse


E*Trade – en børsvinner

Verdien på E*Trades aksjer har tredoblet seg i løpet av de siste månedene, skriver Finansavisen. Da regnskapstallene for siste kvartal ble lagt frem steg verdien på aksjene med 16 prosent!

Store verdier
Selskapet prises til 32 milliarder kroner. Verdistigningen skyldes ikke minst at omsetningen lå så mye som 63 prosent over analytikernes forventninger. Årsaken til dette er en økning i handelsvolumet på hele 75 prosent, et resultat som kan tilskrives de 132.000 nye kundene.

Med 676.000 brukerkontoer og kunder som eier verdipapirer for 112 milliarder kroner, og 44.000 transaksjoner per dag har E*Trade oppnådd en markedsandel på 1,55 prosent i hele det amerikanske aksemarkedet. Et utmerket resultat i følge børsanalytikerne.

Bevisst satsing
Det er bevisst satsing som har gitt de gode resultatene. Aktiv og kostbar markedsføring, samt utviklingen av webtjenestene slik at aksjesalg over Internett er blitt gjort lettere tilgjengelig er viktige faktorer i suksesshistorien, skriver Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse