Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Intelligent IP-teknologi

TELEGRAM: Den intelligente løsningen for IP-telefoni – NetBlazer 8500 – er selv i stand til å velge rimeligste ringevei. Nå kan du få den i Norge gjennom selskapet Euroline fra Drammen.

«Last cost routing» – alltid valg av rimeligste ringevei – er en egenskap ved NetBlazer 8500 som får skryt i internasjonal fagpresse og ble fremhevet av Internet Telephony Magazine.

Reduserer kostnadene
IP-løsningen er et alternativ for telefoni over datanettverk som gjør det mulig å oppnå reduksjoner i både interne og eksterne kommunikasjonskostnader, ifølge en pressemelding fra Euroline AS.

Et eksempel: En virksomhet installerer en NetBlazer for intern bruk. Dette medfører at all taletrafikk kan skje over bedriftens datanettverk. Dermed sparer bedriften kostnader ved installasjon og drift/vedlikehold av et eget nettverk for telefoni – ett kabelsett for data blir tilstrekkelig.

Spar investeringen raskt
Brian Brown i Euroline mener virksomheter med omfattende utenlandstrafikk vil kunne spare inn NetBlazer-investeringer i løpet av ett til to år, står det i pressemeldingen.

Stikkord: Mobil