Annonse


Kjøper PC på tilbud

Agrol – bøndenes interesseorganisasjon – har inngått en rammeavtale med IBM, Elkjøp og Boxer Technologies. Disse skal levere maskinvare og opplæringsprogram til medlemmene i bondeorganisasjonene som velger å benytte seg av tilbudet, skriver Boxer Technologies i en pressemelding.

IBM skal stå for leveringen av maskinene, Elkjøp skal ta seg av logistikken mens Boxer har fått oppdraget om å levere de datakortgodkjente læreprogrammene som skal følge med PCen.

Positiv reaksjon
Til nå har nær 3000 mennesker benyttet seg av tilbudet og kjøpt PC med læreprogrammer for Windows 98, Lotus SmartSuite og Internett. 500 har kjøpt PC gjennom arbeidsgiver, mens de øvrige har kjøpt PC som privatpersoner.

– Tilbakemeldingene er entydig positive. Læreprogrammenes store fordel er den høye graden av interaksjon – brukeren må delta aktivt i løsningen av oppgaver. Alle som vil kan logge seg på kurset i eget navn og dermed følge sin egen utvikling, sier adm. dir i Agrol Per Kval-Engstad til Boxer.

Boxer har også levert opplæringsprogrammer til svensk LO som har gått ut med tilbud om kjøp av hjemme-PC til sine medlemmer.