Annonse


Skriver ut euro

I følge en pressemelding begynte HP allerede i oktober i fjor å sende ut skrivere med ferdig installert eurosymbol. Disse var som blant andre HP Color LaserJet 4500- og 8500-skriverne, HP LaserJet 8100-skriveren og nettverkskopimaskinen HP Mopier 320.

Samtlige har en utforming av de nye eurotegnene for hver av de interne skriftene.

I august og desember begynte HP å sende ut henholdsvis HP 2000C- og HP 2500C Professional Series-skriverne med støtte for euro i HP FontSmart-skriftprogram, noe som gjorde det mulig å skrive ut eurotegnet i operativsystemene Microsoft(R) Windows(R). HP DeskJet-skrivere og HP OfficeJet alt-i-ett-skrivere kan også skrive ut eurotegnet når de brukes sammen med kompatible Microsoft Windows-programmer.

Oppgraderinger
For alle HP LaserJet-skrivere som ikke er levert med Euro ferdig installert finnes en rekke enkle oppgraderinger som gjør de kompatible. Dette kan gjøres enten ved hjelp av nye programvareløsninger eller enkle og rimelige maskinvare-oppgraderinger.

HP distribuerer også vederlagsfritt to nye skalerbare og breddefaste EuroSign-skrifter. HP har laget disse TrueType(TM)-skriftene slik at de kan brukes sammen med Microsoft Windows, men også kan skriptes for MS-DOS(R), UNIX(R)-system og programmer som ikke kjører under Windows.

Disse forskjellige oppgraderingene kan du nå få på http://www.hp.com/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse