Dell 450 MHz PC

Annonse


Knallår for Dell Norge?

Dell 450 MHz PC

Dells toppsjef i Norge, Eirik Lunde, er optimist på vegne av Dell. Omsetningen i fjor passerte 700 millioner kroner – mot 400 millioner året før. I år skal veksten bli nesten like sterk, skriver Dagens Næringsliv.

Tenke nytt
Lunde overtok sjefsstolen i Dell Norge for drøyt et år siden og han mener Dells suksess henger sammen med selskapets direktesalgsmodell over telefon og Internett.

Men i inneværende år må Dell, som mange andre PC-produsenter, tenke nytt. Oljeselskapene har varslet færre PC-kjøp på grunn av den lave oljeprisen. Dette vil få konsekvenser for Dell, som er “hoffleverandør” til Statoil.

Stigende oljepriser
– Statoil har sagt at uttaket vil bli mindre i år. At oljeprisen stiger er vi glad for, og vi ser lysere på situasjonen enn for bare kort tid siden, sier Lunde.