Bull -logo

Annonse


Bull stjeler Nocom-topper

Bull -logoBull A/S opplyser i en pressemelding at IT-selskapet er på offensiven og rekrutterer for å styrke salg og markedsføring. Samtidig styrkes divisjon for konsulenttjenester med kompetanse rundt Internett-teknologi.

Avviser dramatikk
Nocoms tidligere salgssjef Thomas Hagelid avviser ovenfor ITavisen at det ligger noe som helst form for dramatikk i dette massive jobbskiftet.

– I forbindelse med børsnoteringen av Nocom endrer man strategi med mer fokus på produkter. Det var ikke like interessant for oss som sluttet å “hamre” software, selv om jeg tror at Nocom vil få suksess med sitt valg, sier Hagelid til ITavisen.

Bulls nettambisjoner
– Bull vil gjøre en sterk satsning i markedet. Vi ønsker å synliggjøre Bulls produkter og kompetanse på en bedre måte.

– Vi er spesielt interessert i å vise Bulls styrke på åpne løsninger og Internett, sier adm. direktør Kjell Rusti i Bull A/S i en pressemelding.

Endringer
Fra 1. januar 1999 er det følgende endringer i Bull A/S:

Trygve Solem er ansatt som divisjonsdirektør for divisjon Infrastruktur i Bull. Divisjonen har ansvar for salg av UNIX- og NT-tjenere, PCer og programvare. Solem kommer fra stillingen som administrerende direktør i Nocom AS og har tidligere arbeidet i konsulentselskapet ISI AS og i Digital.

Thomas Hagelid er ansatt som markedssjef i Bull. Hagelid kommer også fra Nocom AS der han var salgs- og markedssjef og har tidligere arbeidet i ISI AS.

Ny avdeling
Tom Nordal Jensen er ansatt som avdelingsleder og får ansvaret for en ny Internett-avdeling i Bull A/S. Avdelingen vil besitte meget høy kompetanse innen web-teknologi og vil tilføre Bulls kunder betydelig kunnskap om hvordan bygge opp Internett-, intranett- og ekstranettjenester og ikke minst handelsløsninger over Internett.

Den nye Internett-avdelingen vil høre inn under Bulls tjenestedivisjon, og vil sammen med Tom Nordal Jensen bli bemannet av 3 konsulenter fra Nocom i tillegg til egne ressurser fra Bull.

De tre siste som tar overgang er Thomas Aardahl Hansen, Rune Berg og Erik Rosenland.

Offisielt begrunnelse
I pressemeldingen oppgir Bull at rekrutteringen fra Nocom AS har sammenheng med et nordisk strategiskifte i Nocom AS – med mer fokus på produktsalg, samtidig som Bull har en vekststrategi i Norge og ønsker å styrke seg med dyktige medarbeidere.

Bullgruppen, med hovedkontor i Paris, er en verdensomspennende IT-bedrift med rundt 21 000 ansatte i ca 100 land og omsetter for 32 milliarder kroner og har et resultat på 800 mill. kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse